Back to 1993 fitness level

Log 2012:  jul12  aug12  sep12  okt12  nov12  dec12

Log 2013:  jan13  feb13  mars13  apr13  maj13  jun13  jul13  aug13  sep13  okt13  nov13  dec13

Ja, det är hit man ska då, 27 år och okysst… fläckvis i alla fall 🙂

Bilden har min sambo satt upp på kylsåpet som inspiration till att inte öppna kylskåpsdörren så ofta, ha, ha.

En varm ”vinterdag” på One Mile Beach i Australien (Salamander Bay) efter en dust med Ivan Lendel & Tony Roach på golfbanan Horizons i Salamander Bay.

Ja faktiskt så var det så. Bara det är en storry att förtella ngn gång…

men bara ”upun request”.

Greg & jag spöade Lendl & Roach i golf och Lendl grinade som ett barn 🙂

One Mile Beach, så som jag kommer ihåg denna underbara plats på jorden. Spenderade 5 vintrar här hos min bästa collegevän, Greg Brownlow. Greg drev (under några år) en tennisanläggning (som Tony Roach ägde) i Salamander Bay som jag jobbade på som tennistränare. The Time of my life!

Efter varje dags tennisspelande drog vi till One Mile Beach och sprang några km och badade sedan i det underbara kristallklara havet. Vi hade en dröm att ta dit unga lovande talanger och ”tokträna” dom i tennis och sedan fysträna dom på sanddynerna i Salamander Bay… Nu blev det inte riktigt så för mig…one day,        if dreams came true…wouldn’t that be nice

Kommentera gärna inlägget :-)

Min barndoms beach, mina tankar, mina intryck, mina samlade recept, mitt liv…

%d bloggare gillar detta: