Galettes au lard,,sv,vetemj,,sv,mj,,en,p,,et,gg,,en,gul l,,en,k,,en,pincements,,sv,j,,en,kt sidfl,,en,sk,,en,grahamsmj,,en,sm,,en,Crumble j,,sv,pierre dans un degblandare,,da,Sm,,en,lt sm,,en,année dans une casserole et h,,sv,ll i mj,,en,lken,,sv,K jusqu'à tiède,,sv,LL alors le mj chaud,,sv,voir j,,es,pierre et L,,sv,s peu à peu,,sv,jusqu'à ce que,,sv,tt mj,,en,l et le sel dans le mélangeur et L,,sv,t le mélange pendant cinq minutes à une sl,,sv,t °,,en,ck,,en,ver, et L,,sv,t j,,en,ladite au sujet de,,sv,Etaler la pâte, la,,sv,cm taille,,sv,Prenez un verre et g,,sv,r impression ronde dans une dizaine de cm de diamètre,,sv,R Maintenant, le remplissage,,sv,fl arn,,en,chié et hacher l,,sv,ken,,en,t det svetta i sm,,en,r i en panna,,en,Smaks,,et,tt avec du sel et du poivre et L,,sv,t On laisse ensuite refroidir,,sv,gg remplissage p,,sv,une moitié de pliage et pâteux,,sv,au cours de la seconde,,sv,Presse avec une fourchette dans le joint et l,,sv,gg PASTIES alors p,,sv,PL,,en,prendre et L,,sv,t j,,es,ledit autre,,sv,attiser,,sv,ajouter et pasties brosse,,sv,DDA d'environ,,sv,minutes p,,sv

Ingrédients
vetemjöl 5 dl
sel 2 tsk
mjölk 5 dl
œufs 1 st
gul lök 1 st
svartpeppar 1 krm
jäst 50 g
lard fumé 300 g
grahamsmjöl 5 dl
smör 50 g

1 Smula ner jästen i en degblandare. Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Värm upp till fingervarmt (37°C)

2 Häll sedan den varma mjölken över jästen och lös upp den lite i taget. Tillsätt mjöl och salt i blandaren och låt det blanda i fem minuter till en slät deg. Täck över och låt jäsa i cirka 1 heure.

3 Kavla sedan ut degen i 1/2 cm storlek. Tag ett glas och gör runda avtryck i cirka tio cm i diameter.

4 Gör nu fyllningen. Tärna fläsket och hacka löken, låt det svetta i smör i en panna. Smaksätt med lite salt och peppar och låt det sedan svalna.

5 Lägg fyllningen på ena halvan av pirogen och vik över den andra. Tryck till med en gaffel i skarven och lägg sedan pirogerna på plåtar och låt de jäsa i ytterligare 15 procès-verbal.

6 Vispa upp ägget och pensla pirogerna.

7 Grädda i cirka 15 minuter på 225°C i ugnen tills de har fått en gyllengul färg.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *