Podłużne bułki

20 stycken.

Ingredienser

50 g jäst
5 dl vatten
2 dl grahamsmjöl
3 msk rapsolja
2 msk sirap
cirka 10 dl vetemjöl special
1 msk salt

225 grader ugnsvärme.
Lägg jästen i en degbunke tillsammans med vatten, olja och sirap.
Häll i grahamsmjölet och det mesta av vetemjölet så att det blir en smidig deg.
Arbeta degen cirka 10 minuter i en degblandare eller dubbelt så länge för hand.
Tillsätt saltet och blanda i ytterligare 3 protokół.
Låt degen jäsa övertäckt i 30 protokół, baka ut till avlånga frallor och låt dem jäsa ytterligare cirka 30 protokół.
Pensla på vatten och lägg på en blandning av havregryn, sesamfrön och linfrön.
Grädda i 225 grader i cirka 12 protokół.

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *