Rolls d'été

På kvällen innan:
Ingrédients:
1/4 paket jäst
5 dl kallt vatten
5 dl rågsikt
7 dl vetemjöl special
1 sel tsk
1 msk olja
1 msk socker

Röt ut jästen i kallt vatten. Tillsätt allt mjöl, sel, olja och socker.
Rör allt tills blandat. Degen kommer att vara rätt så kladdig. Täck med handuk och sätt i kylskåpet.

På morgonen:
Ugnen på 225 gr C.
Stjälp försiktig upp degen på ett bakbord som är väl mjölat.
Participer à 20 bitar med degskrapan.
Bearbeta degen så lite som möjligt.
Lägg bitarna på bakplåtspapper på ett bläck och grädda i ca 20 – 25 procès-verbal.

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *