Sommer Rolls

På kvällen innan:
Ingredienser:
1/4 paket jäst
5 dl kallt vatten
5 dl rågsikt
7 dl vetemjöl special
1 tsk salt
1 msk olja
1 msk socker

Röt ut jästen i kallt vatten. Tillsätt allt mjöl, salt, olja och socker.
Rör allt tills blandat. Degen kommer att vara rätt så kladdig. Täck med handuk och sätt i kylskåpet.

På morgonen:
Ugnen på 225 gr C.
Stjälp försiktig upp degen på ett bakbord som är väl mjölat.
Dela i 20 bitar med degskrapan.
Bearbeta degen så lite som möjligt.
Lägg bitarna på bakplåtspapper på ett bläck och grädda i ca 20 – 25 minuter.

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *