Pommes de cardamome à la crème d'amande

Nombre de portions: 4
Färdigt på: 20 ma
Ingrédients

2 dl strösocker
2 cuillères à soupe de beurre
6 st äpplen av fast och syrlig sort, klyftade och skivade
1 tsk kardemumma, stött
4 st mandelspån
3 dl vispgrädde
1 dl riven mandelmassa
2 msk mandelskorpor, krossade

Pour ce faire,

  1. Börja med att smälta socker i en stekpanna, tillsätt sedan smöret och stek äpplena i detta.
  2. Rör om försiktigt då och då.
  3. När äpplena fått en fin stekyta tillsätt då den stötta kardemumman och mandelspånen och rör runt.
  4. Ta sedan av äpplena från spisen.
  5. Vispa grädden ganska löst och vänd ner riven mandelmassa i grädden.
  6. Lägg upp de två rörorna i skålar och toppa med krossade mandelskorpor.

Jouir

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *