Aperitivo con los camarones en salsa de pesto de eneldo con trozos de aguacate

INGREDIENTES

  • 1 kg räkor med skal
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 knippe dill
  • 1/2 kruka basilika
  • 2 dientes de ajo
  • 1 citron
  • 3/4 dl rapsolja
  • 1/2 dl riven parmesan
  • sal
  • 2 st avokador

Haga esto:

  1. Skala räkorna och ställ dem kallt
  2. Rosta pinjenötterna i torr teflonpanna. Får ej brännas vid!
  3. Lägg hackad dill och basilika i en mortel, stöt och gnid det till en massa
  4. Lägg massan i en mixer tillsammans med pinjenötterna
  5. Skala vitlöken och krossa i morteln, lägg i mixern
  6. Tvätta citronen noga och riv en msk cest och lägg i mixern
  7. Lägg i parmesan i mixern
  8. Droppa i olja och mixa peston, smaka av med salt
  9. Skala avokadon och skär i bitar
  10. Droppa över pressad citronsaft
  11. Blanda pesto och räkor och därefter avokadobitar.
  12. Servera med ett gott bröd till

Disfrutar!

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *