Arenques fritos con salsa de cebolla

4 portioner

4 stora eller 8 små urvattnade filéer
1/2 harina normal
1 ekologiskt ägg
1/2 dl pan rallado
1/2 knippe gräslök (garnering)

Cebolla Salsa:
4 cebollas amarillas
2 msk smör
2 msk vetemjöl
3 leche dl (röd)
1 taza de crema de leche
Muskotnöt
Salt och vitpeppar

Haga esto:
Vänd avrunna filéer i mjöl, uppvispat ägg och sist ströbröd
Stek gyllenbruna på svag värme
Servera med löksås och kokt potatis

Cebolla Salsa:
Skala och skiva löken och svetta den i stekpannan, mjuk och glansig
Smält smör i kastrull och pudra över mjölet
Vispa tills mjölet har löst sig
Tillsätt mjölk och grädde och vispa därefter
Sjud på svag värme i 10 minutos
Se till att det inte bränner fast i botten
Blanda ner lök och smaka av med muskotnöt och S&P

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *