Ernst frukost müslie

Ilość porcji: 10
Färdigt på: 10 min

Ingredienser

  • 2 łyżki masła
  • 3.5 dl havregryn
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl hasselnötter, rostade
  • 2 msk linfrön
  • 1 dl flytande honung
  • 1 msk kardemumma

Gör så här

  1. Blanda hälften av alla de torra ingredienserna utom kardemumman i en panna med smält smör.
  2. Stek ingredienserna på hög värme.
  3. Ta av pannan när müslin fått fin, gyllenbrun färg.
  4. Ringla över honungen och rör om i den varma pannan.
  5. Häll över müsliblandningen i en skål och tillsätt resten av de torra ingredienserna samt kardemumman och blanda väl.
  6. Häll över i en glasburk med förslutningsbart lock.
  7. Servera müslin i en skål med färska jordgubbar och yoghurt eller filmjölk.

Cieszyć się

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *