Porsaan Lettu vadelmahilloa

4 osat

300 gram rimmat fläsk
4 munat
3 kuppi jauhoja
5 kupillista maitoa
1 kuppi raskas kerma
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar

Tillbehör:
Hallonsylt

Tee tämä:
Ugnen på 225gr C
Vispa samman ägg, mjöl och hälften av mjölken i en bunke till en slät smet.
Tillsätt resten av mjölken, grädden, suolaa ja pippuria.
Låt smeten vila i 15 minuuttia.
Skär fläsket i tärningar och strö ut dem i en långpanna.
Stek mitt i ugnen i ca 10 minuuttia. Rör om ett par gånger.
Häll över äggsmeten och grädda mitt i ugnen i ytterligare 20-25 minuuttia.
Servera alltid fläskpannkaka med hallonsylt.

Nauti!

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista,,en,pakolliset kentät on merkitty,,en,Nimi,,en,Verkkosivusto,,en,Lähetä Kommentti,,en. Required fields are marked *