Svinekjøtt Pannekake med bringebærsyltetøy

4 portioner

300 gram rimmat fläsk
4 egg
3 hvetemel
5 dl mjölk
1 kopp kremfløte
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar

Tillbehör:
Hallonsylt

Gjør dette:
Ugnen på 225gr C
Vispa samman ägg, mjöl och hälften av mjölken i en bunke till en slät smet.
Tillsätt resten av mjölken, grädden, salt och peppar.
Låt smeten vila i 15 minuter.
Skär fläsket i tärningar och strö ut dem i en långpanna.
Stek mitt i ugnen i ca 10 minuter. Rör om ett par gånger.
Häll över äggsmeten och grädda mitt i ugnen i ytterligare 20-25 minuter.
Servera alltid fläskpannkaka med hallonsylt.

Nyt!

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *