Naleśniki z dżemem malinowym wieprzowina

4 Porcje

300 gram rimmat fläsk
4 ägg
3 dl vetemjöl
5 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1/2 tsk salt
nymalen svartpeppar

Akcesoria:
Hallonsylt

Gör så här:
Ugnen på 225gr C
Vispa samman ägg, mjöl och hälften av mjölken i en bunke till en slät smet.
Tillsätt resten av mjölken, grädden, sól i pieprz.
Låt smeten vila i 15 protokół.
Skär fläsket i tärningar och strö ut dem i en långpanna.
Stek mitt i ugnen i ca 10 protokół. Rör om ett par gånger.
Häll över äggsmeten och grädda mitt i ugnen i ytterligare 20-25 protokół.
Servera alltid fläskpannkaka med hallonsylt.

Cieszyć się!

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *