Kok-de-Hop

INGREDIENTES

  • 400 GR SALTAT SIDFLÄSK
  • KÅLROT
  • PALSTERNACKA
  • ROTSELLERI
  • KORV (äkta falukorv gjord på kött, finns bakom delidisken på alla affärer)
  • POTATIS
  • PERSILJA
  • PURJOLÖK
  • KRYDDPEPPAR
  • LAGERBLAD

QUÉ HACER:

  1. LÄGG SIDFLÄSKET I KALLT SALTAT VATTEN, SKUMMA AV.
  2. LÄGG I KÅLROT, PALSTERNACKA OCH SELLERI.
  3. KOKA 30 MIN.
  4. SKALA POTATISEN UNDER TIDEN. SKÄR POTATIS I KUBER.
  5. SKÄR PURJOLÖK I TÄRNINGAR.
  6. LÄGG I POTATIS OCH PURJOLÖK SAMT KRYDDPEPPAR OCH LAGERBLAD.
  7. KOKA YTTERLIGARE 20 MIN.
  8. SKÄR I KORVEN SAMT PERSILJAN PÅ SLUTET.

DISFRUTA !

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *