Kjøttboller

JULKÖTTBULLAR

 FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (BEHÖVER INTE VARA JUL SÅ ATT SÄGA)

  •  0,5 KG NÖTFÄRS
  • 0.5 KG KALVFÄRS
  • 0,5 KG FLÄSKFÄRS
  • 1,5 ST LÖK, 1/2 RIVEN OCH 1 STEKT
  • 2 ST ÄGG
  • 2,5 DL STANDARD MJÖLK
  • 1,5 DL STRÖBRÖD
  • KRYDDPEPPAR & KRYDDNEJLIKA (DET ÄR DESS INGREDIENSER SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
  • S&P
  • SKÅNSK SENAP
  • SPA FRÅN EN BURK ANJOVIS

Gjør dette:

  1. STEK LÖK OCH LÄGG I KRYDDORNA I LÖKSTEKNINGEN
  2. BLANDA MJÖLK , ÄGG, STEKT LÖK, RIVEN LÖK, SENAP, ANJOVISSPAD & STRÖBRÖD.
  3. LÅT SVÄLLA I 10 MIN.
  4. TILLSÄTT ALL FÄRS.
  5. ARBETA FÄRSEN SMIDIG.
  6. STEK I SMÖR OCH OLJA

 

NYT!

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *