Tunnpankakor

Συστατικά:

  • 2 ÄGG
  • 3,5 DL RÖD MJÖLK
  • 1,5 DL VATTEN
  • 2 βούτυρο κουταλιές της σούπας
  • 3 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2 TSK SALT
  • SOCKER
  • LITE VANILJSOCKER
  • PROVA MED LITE SODAVATTEN (alternativt fruktsoda) PRECIS INNAN GRÄDDNINGEN.

Gör så här:

  1. VISPA ALLTING, LITE MJÖL I TAGET
  2. SMÄLT SMÖRET OCH HÄLL I SMETEN
  3. LÅT SVÄLLA CA 10 TILL 15 ΛΕΠΤΑ
  4. ANVÄND ER AV SKEDTRICKET FÖR ATT KOLA ATT VISPNINGEN ÄR KLAR. SKEDTRICKET = INGA PRICKAR/KLUMPAR PÅ BAKSIDAN AV SKEDEN NÄR MAN STOPPAR NED DEN I SKÅLEN.
  5. NU LÄGGER MAN TILL LITE SODA VATTEN… I FALL MAN VILL HA DET I SMETEN.
  6. GRÄDDA OCH SLÄNG ALLTID DEN FÖRSTA… DEN BLIR ALLTID DÅLIG ,en

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί,,en,Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται,,en,Ονομα,,en,Δικτυακός τόπος,,en,Αναρτήστε Σχόλιο,,en. Required fields are marked *