Pappardelle aux fèves

Koka pastan i rikligt med vatten och låt den rinna av i ett durkslag.
Hacka vitlök och purjolök och fräs i olivolja tillsammans med bondbönorna.
Tillsätt grädde, koka upp och smaka av med salt.

Hacka ruccolasalladen grovt och vänd ner i pastan. Lägg pastan på serveringsfat och häll över bondböneröran. Peppra efter smak och avsluta med parmesanost.

400 g pasta

1 klyfta(ou) Ail
0,5 st purjolök
2 msk olivolja
2 dl plockade bondbönor, finns att köpa frysta men färska är godast
1 dl crème
1 påse ruccolasallad
2 msk parmesanost, riven

Garnera med persilja!

Jouir!

sel et poivre

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée,,en,les champs requis sont indiqués,,en,prénom,,en,Site Internet,,en,Poster un commentaire,,en. Required fields are marked *