Pizzadeg Old School

Färdigt på: 35 min

Ingredienser

  • 50 g färsk jäst
  • 2 tsk socker
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 dl oliwa z oliwek
  • 3 dl ljummet vatten
  • 7 dl vetemjöl special

Gör så här

  1. Blanda jäst, socker, sól, olja och fingervarmt vatten (37 grader) i en degbunke.
  2. Rör i mjöl, lite i taget, tills du får en fast och elastisk deg. Spara resten av mjölet till utbakning.
  3. Jäs degen i bunken under bakduk i cirka 25 protokół.
  4. Dela degen på 4 bitar och baka ut dem med kavel på mjölat bakbord.

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *