Potato auf dem Grill

ZUTATEN

  • 1,2 KG BAKAD POTATIS
  • 1 STOR LÖK
  • 2 EL Butter
  • 125 ML PARMESANOST
  • 125 ML KESO
  • 125 ML VÄSTERBOTTENOST
  • 1 MSK FÄRSK ROSMARIN
  • 1 MSK FÄRSK TIMJAN
  • 125 ML GRÄDDE
  • Salz und Pfeffer

WAS TUN:

  1. SKÄRPOTATISEN I 0,75 CM BITAR.
  2. SKÄR LÖKEN TUNT.
  3. SMÄLT SMÖR I EN PANNA.
  4. LÄGG POTATISEN I ETT ALUMINIUMPAKET.
  5. LÄGG SEDAN LÖK OVANPÅ.
  6. PENSLA MED SMÖR OCH KRYDDA.
  7. LÄGG KESON OVANPÅ, SEDAN VÄSTERBOTTENOSTEN OCH SIST PARMESANOSTEN.
  8. LÄGG PÅ RESTEN AV LÖKEN.
  9. LÄGG PÅ DE FÄRSKA KRYDDORNA.
  10. LÄGG SEDAN SISTA LAGRET POTATIS OCH PENSLA MED SMÖR.
  11. GÖR ETT PAKET I ALUMINIUM.
  12. HÄLL I GRÄDDEN OCH STÄNG HELA PAKETET.

GRILLA PÅ MEDIUM DIREKT VÄRME PÅ CA 176 GR CELSIUS I 25 TILL 30 PROTOKOLL.

Genießen!

Hinterlasse eine Antwort

Deine Email-Adresse wird nicht veröffentlicht,en. Required fields are marked *