Pasta Ragu,id

500 g Fresh tagliatelle,,sv,g Riven parmegiano reggiano,,it,Doubt,,id,g Shredded pancetta,,sv,st Great carrot,,sv,st Selleristjälk,,en,can be replaced with beef,,sv,g pork tenderloin,,sv,dl Red wine,,sv,dry,,sv,dl Chicken broth,,sv,Heat the butter in a large frying pan or cast iron pot,,sv,gently cut the pancake,,sv,carrot and celery for approx,,sv,Add the color and the brow in,,sv,mine until the color has a nice color,,sv,Use the wooden spoon to break into pieces,,sv,Add the wine and bubble for a few minutes,,sv,dl of the broth,,sv,then add the tomato purée and stir until it is dissolved completely,,sv,Sow the sauce in,,sv,hour without a lid,,sv,Spray with chicken broth if it gets too dry,,sv,Add some msk broth at the end so that the sauce becomes smooth and delicious,,sv,Cook the pasta al dente sole instructions,,sv

60 g Riven parmegiano reggiano

Ragu:

60 g Butter

60 g Strimlad pancetta

1 st Stor morot (finely chopped)

1 st Selleristjälk (finely chopped)

1 Pcs Yellow onion (finely chopped)

100 g Kalvfärs (kan bytas ut mot nöt)

100 g Fläskfärs

1 dl Rött vin (torrt)

0.5-2 dl Kycklingbuljong

0.5 dl Tomato paste

Salt & pepper

Hetta upp smöret i en stor stekpannaeller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, onion, moroten och sellerin i ca 10 mine.

Addera färsen och bryn i 15 min tills färsen fått en fin färg, använd träsked för att bryta ner i bitar.

Addera vinet och lått bubbla några minuter.

Rör ner 0.5 dl av buljongen, addera sedan tomatpurén och rör tills den upplösts helt.

Sjud såsen i 1 & 1/2 timme utan lock. Späd med kycklingbuljong om det blir för torrt.

Addera någon msk buljong vid slutet så att såsen blir slät och härlig, Season with salt and pepper.

Koka pastan al dente enlig anvisningar.

Pour and mix with the sauce,,sv,Serve on plates with freshly squeezed parmesan,,sv. Servera på tallrikar med färskriven parmesan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *