Färskt matbröd…

…skulle jag ha bakat idag men jästen var slut och ingen surdegsmiljö har jag kvar heller (tog slut för 1,5 år sen). Måste sätta en ny “miljö” nu i augusti så man har framöver hösten till sköna baguetter.
Det fick bli, på rekommendation av våra kära grannar, Spånga kondis i stället.
4 olika frallor för 20 riksdaler känns som en bra deal.
Nä måste själv få till ett juste matbröd som är lätt att baka. Måste träna på det ngn gång hos Carina Hon är ju grymmaste konditorn och gör de allra godaste bullar, med vaniljkräm i, som ngn sin har bakats i hela världen.

Nu blir det nykokt kaffe, juice, gröt och nybakta frallor till lite OS sen en skön powerwalk som jag ska försöka förlänga denna gång till 7 eller 8 km.

Be Careful Out There
Anders

2 thoughts on “Färskt matbröd…

  1. pão de fermento é simples e fácil de fazer…, det tar tid Lite bara Smidigt homem kan är att baka det på kvällen och grädda av det lagom até helgfrukosten den mysiga.
    Você está convidado a vir e provar bolos comigo…

    Hoje, é para tentar buns Leila sobre o seu conselho

    e você… – tacha!

    • melhores pães do mundo, você tivesse feito, foi simplesmente. Me arrepio quando penso neles :-). Você é o melhor!!
      E, buns Leila tornou-se realmente bom, na verdade,, foi o truque 20 na minha máquina KitchenAid que tem que fazer algum trabalho lá uma vez, e em vez de manteiga utilizada muito Bregott (de acordo recpetet). Correu sem o cardamomo (du, sei que minha filha…) mas as sementes de baunilha pouco testados…blev himelskt aymanhussien ah…Foi-me dito…de största som jag sett Merda, Eu tenho que praticar um pouco mais como eu entrar em um pouco de lamelas. Deveria ter sido sobre 18 TR carga de massa, mas era 9 monstro, ele, ele.

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *