El estilo de Gubbröra Sundqvist

Du behöver:

  • 4 st burkar ansjovis
  • 2 st Cerrar amarilla
  • 6-7 ägg
  • 3 dl vispad vispgrädde
  • 3 cucharada de mayonesa
  • 1 knippe dill
  • pimienta blanca

Haga esto:

  1. Koka äggen i 8 min och låt svalna
  2. Hacka äggen i små bitar
  3. Vispa grädden hårt i en skål (grädden ska inte vara lösvispad)
  4. Montera in majonäsen in i grädden
  5. Ner med ansjovis och de hackade äggen i skålen
  6. Häll i lite ansjovisspad efter smak
  7. Hacka dill (till både röran och garnering)
  8. Montera ner dillen i röran
  9. Krydda ev med lite salt och vitpeppar
  10. Vänta till servering och garnera med färsk dill

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *