Hemmagjord Snaps * 3: polkagris, julkrydda och pepparrot

Snapsar x 3 från Plura

Snaps 1
1 flaska brännvin.
1 påse polkagrisar.
Gjør dette:
Mixa brännvinet med en påse polkagrisar.
Häll tillbaka i flaskan och låt stå minst 2 dygn.

Snaps 2
1 flaska brännvin
2 st stjärnanis
2 st pomeransskal
5 nejlikor
1 msk kummin
Gjør dette:
Lägg kryddorna i brännvinsflaskan och låt stå ca 1 vecka.

Snaps 3
1 st brännvinsflaska
100 g pepparrot
Gjør dette:
Skala pepparroten.
Häll brännvinet i burken.
Lägg över melitta filtret utan att den nuddar brännvinet.
Lägg den skalade pepparroten i filtret.
Stäng locket.
Låt stå minst i två dagar.
Kan behövas längre beroende på styrkan på pepparroten.

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *