Patties with bacon,,sv,vetemj,,sv,mj,,en,page,,et,gg,,en,gul l,,en,k,,en,pinches,,sv,j,,en,kt sidfl,,en,sk,,en,grahamsmj,,en,sm,,en,Crumble j,,sv,stone in a degblandare,,da,Sm,,en,lt sm,,en,year in a pan and h,,sv,ll i mj,,en,lken,,sv,K up to lukewarm,,sv,LL then the hot mj,,sv,see j,,es,stone and L,,sv,s up little by little,,sv,Until,,sv,tt mj,,en,l and salt in the mixer and L,,sv,t the mix for five minutes to a sl,,sv,t deg,,en,ck,,en,ver, and L,,sv,t j,,en,said in about,,sv,Roll out dough, then the,,sv,cm size,,sv,Take a glass and g,,sv,r round impression in about ten cm in diameter,,sv,R Now the filling,,sv,rna fl,,en,shat and chop l,,sv,ken,,en,t det svetta i sm,,en,r i en panna,,en,Smaks,,et,tt with salt and pepper and L,,sv,t is then allowed to cool,,sv,gg filling p,,sv,one half of pasty and fold,,sv,over the second,,sv,Press with a fork in the joint and l,,sv,gg then pasties p,,sv,pl,,en,taking and L,,sv,t j,,es,said further,,sv,Whip up,,sv,add-and brush pasties,,sv,DDA of about,,sv,minutes p,,sv

Ingredients
flour 5 dl
salt 2 tsk
milk 5 dl
eggs 1 st
yellow triple 1 st
Black Pepper 1 krm
jäst 50 g
smoked bacon 300 g
grahamsmjöl 5 dl
butter 50 g

1 Smula ner jästen i en degblandare. Smält smöret i en kastrull och häll i mjölken. Värm upp till fingervarmt (37° C)

2 Häll sedan den varma mjölken över jästen och lös upp den lite i taget. Tillsätt mjöl och salt i blandaren och låt det blanda i fem minuter till en slät deg. Täck över och låt jäsa i cirka 1 hour.

3 Kavla sedan ut degen i 1/2 cm storlek. Tag ett glas och gör runda avtryck i cirka tio cm i diameter.

4 Gör nu fyllningen. Tärna fläsket och hacka löken, låt det svetta i smör i en panna. Smaksätt med lite salt och peppar och låt det sedan svalna.

5 Lägg fyllningen på ena halvan av pirogen och vik över den andra. Tryck till med en gaffel i skarven och lägg sedan pirogerna på plåtar och låt de jäsa i ytterligare 15 minutes.

6 Vispa upp ägget och pensla pirogerna.

7 Grädda i cirka 15 minuter på 225°C i ugnen tills de har fått en gyllengul färg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *