Rhubarb juice,,da,ingredients for,,sv,liter saft,,en,kg rhubarb,,da,juice from,,sv,Orange,,sv,kg granulated sugar,,sv,Wash the rhubarb and cut into chunks,,sv,Boil in water until the rhubarb is completely soft,,sv,Pour into cheesecloth and allow to drain in,,sv,Clean the pot and pour the juice back,,sv,Add sugar,,sv,and orange juice,,sv,Boil for continuous foaming until the juice is completely finished,,sv,Pour into warm,,sv,sterilized bottles,,sv,Seal and store in a cool,,sv

Ingredienser till 2 liter saft
2 kg rabarber
1 1/2 l water
saft från 1 lemon
saft från 1/2 apelsin
1 kg strösocker

How to use
Skölj rabarbern och skär den i bitar.
Koka i vattnet tills rabarbern är helt mjuk.
Häll upp i silduk och låt självrinna i 30 minutes.
Rengör grytan och häll tillbaka saften. Tillsätt socker, lemon- och apelsinsaft.
Koka under ständig skumning tills saften är helt klar.
Häll upp på varma, väl rengjorda flaskor. Förslut och förvara svalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *