Rostbiff, gräddsås och pärer

Söndagsstek på en lördag

Bryn rostbiff i gjutjärnspannan.
Svetta morötter och lök för att få ut smaker.
I med vatten så det nästan täcker köttet.
I med lök och grönsaker.
laurowe, kryddpeppar ska nu i grytan.
Småputtra tills klart.

Ta 0,5 liter grädde och 0,5 liter steksky och lägg i en kastrull.
I med lite svartvinbärsgelé och ev lite senap. Koka ner såsen till önskad konsistens.

Koka upp lite brysselkål med en lökbit, morotsbit och lite smör.

Servera med nykokt mjölig potatis och brysselkål.

Mjölk till de små och en kall öl till de vuxna.

Cieszyć się!
El Sunko

Zostaw odpowiedź

Twoj adres e-mail nie bedzie opublikowany,,en,wymagane pola są zaznaczone,,en,Nazwa,,en,Stronie internetowej,,en,Wyślij komentarz,,en. Required fields are marked *