Ernst frukost müslie

Antal portioner: 10
Färdigt på: 10 meu

ingredientes

  • 2 msk smör
  • 3.5 dl havregryn
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpakärnor
  • 1 dl hasselnötter, rostade
  • 2 msk linfrön
  • 1 dl mel líquido
  • 1 msk kardemumma

Gör så här

  1. Blanda hälften av alla de torra ingredienserna utom kardemumman i en panna med smält smör.
  2. Stek ingredienserna på hög värme.
  3. Ta av pannan när müslin fått fin, gyllenbrun färg.
  4. Ringla över honungen och rör om i den varma pannan.
  5. Häll över müsliblandningen i en skål och tillsätt resten av de torra ingredienserna samt kardemumman och blanda väl.
  6. Häll över i en glasburk med förslutningsbart lock.
  7. Servera müslin i en skål med färska jordgubbar och yoghurt eller filmjölk.

Aproveitar

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *