Fläskpannkaka med hallonsylt

4 portioner

300 gram rimmat fläsk
4 ovos
3 dl vetemjöl
5 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1/2 sal colher de chá
nymalen svartpeppar

Tillbehör:
Hallonsylt

Gör så här:
Ugnen på 225gr C
Vispa samman ägg, mjöl och hälften av mjölken i en bunke till en slät smet.
Tillsätt resten av mjölken, grädden, salt och peppar.
Låt smeten vila i 15 minutos.
Skär fläsket i tärningar och strö ut dem i en långpanna.
Stek mitt i ugnen i ca 10 minutos. Rör om ett par gånger.
Häll över äggsmeten och grädda mitt i ugnen i ytterligare 20-25 minutos.
Servera alltid fläskpannkaka med hallonsylt.

Aproveitar!

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *