Tore albóndigas Wretmans

Haga esto:

Ta bort kanterna från vitt färskt bröd. Riv brödet på den grova delen av
ett rivjärn. Lägg det rivna brödet i en skål och slå på grädde.

Finhacka löken. Stek lätt i en klick smör och olja.
Eller så kan man riva en lök och skippa att steka löken (barnvänlig version)

Blanda all färs noga. Använd gärna händerna, det går fortare då.
Tillsätt det rivna brödet och grädde, den stekta löken och ett okokt ägg.
Salta och peppra. Rör om till färsen känns fast. Rulla färsen tills
köttbullarna stora som pingisbollar. Stek i rejält med smör.

Servera köttbullarna med inlagd gurka och kokt färskpotatis!

Ingredientes

Tillagningstid: como 1 timme
Beräknat på cirka 40 noisette

Albóndigas
100 g fläskfärs mald två gånger
200 g nötfärs mald två gånger
100 g kalvfärs mald två gånger
1/2 a 1 gul lök
1 dl grovt rivet vitt färskt bröd
2 crema dl
1 ägg
1 nypa salt

anjovisspad
1 nypa vitpeppar
smör (abundante)
aceite de cocina (abundante)

Para Navidad:

Agregue clavo y pimienta de Jamaica como morteros. Añádelos cuando fríes la cebolla para quitarle los sabores a las especias..

Puede utilizar pan rallado en lugar de pan blanco, por supuesto..

También agregue 1 cucharadas de mostaza escaneada en la masa.

2 thoughts on “Tore albóndigas Wretmans

  1. I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
    you can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.

    If you want to know how to make extra money, buscar:
    Boorfe’s tips best adsense alternative

  2. I have checked your website and i have found some duplicate content, that’s why you
    don’t rank high in google, but there is a tool that can help
    you to create 100% unique content, buscar; Boorfe’s tips unlimited content