Chili

Tillbehör

Tillagning

Chili:

  • 1. Putsa köttet från senor och skär ner i grytbitar.
  • 2. Skala och grovhacka lök och vitlök och skölj och skiva chilipepparn.
  • 3. Bryn köttet i olja i en gryta tills det har fin yta. Tillsätt lök, chilipeppar, kryddor och tomatpuré. Paista vielä muutama minuutti ja peitä vedellä ja vasikanlihalla.
  • 4. Koka chilin på medelvärme i ca 3 timmar tills det kokat sönder helt. Smaka av med lite salt.

Tillbehör: 

  • 1. Skär bort kanterna på brödet och skär dem sedan i trekanter.
  • 2. Stek brödskivorna på båda sidor i lite smör i en varm stekpanna.
  • 3. Sekoita huuhdeltu ja hienonnettu persiljaa chiliniin ja tarjoile hapan kermalla,,sv,kurkut ja paistettua leipää,,sv, gurkstavar och smörstekt bröd.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista,,en,pakolliset kentät on merkitty,,en,Nimi,,en,Verkkosivusto,,en,Lähetä Kommentti,,en. Required fields are marked *