Julrevbensspjäll


4 pers, 90 meu

Du behöver:

  • 1 kg kamben
  • 1,5 dl ljus soja
  • 1 dl mörk soja
  • 1,5 dl socker
  • 0,5 dl mörk sirap
  • 3 cm ingefära
  • 1 st röd chili
  • 3 st solovitlökar
  • 4 st kanelstänger
  • 4 st hel stjärnanis
  • 1 msk fänkålsfrön
  • 2 st nejlikor
  • 3 st torkade pomeransskal
  • 1 st citrongräs
  • Água

Gör så här:

  1. Putsa och dela ner kambenen i portionsbitar och lägg i en väl tilltagen kastrull, var noga med att får bort den lilla hinnan som sitter på insidan av kambenen.
  2. Skala och dela ner ingefäran, vitlöken och chilin i större bitar och lägg dem i kastrullen.
  3. Ha i alla andra ingredienser och häll på med vatten så att kambenen täcks, glöm inte bort att banka till citrongräset något så att det lättare frigör smakar.
  4. Låt sjuda under lock till köttet börja lossna från benet, ca 50 minutos.
  5. Ta ut kambenen och sila av såsen.
  6. Reducera såsen till en sirapkonsistens och blanda i med kambenen försiktigt.
  7. Servera och toppa med fint strimlad vårlök, chili och sesamfrön.

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *