Julspjäll enligt Aujalay

Ingredientes para 4 personer

  • 1,2 kg tjocka revbensspjäll
  • 1 liten bit färsk ingefära
  • 10 st hel kryddpeppar 1 st stjärnanis 10 st hel kryddnejlika 1 colher de chá de sementes de mostarda amarela
  • 1 msk brun farin strö
  • 2 msk japansk soja
  • 2 msk flytande honung
  • salt och svartpeppar

Gör så här:

  1. Mortla kryddorna
  2. Salta spjällen på båda sidor och lite svartoppeppar efter smak
  3. Riv färsk ingefära över spjällen (finriven)
  4. Strö på alla kryddor över spällen
  5. adicionar 1 msk farinsocker över allting
  6. Ringa honung över spjällen
  7. Till slut ringlas över japansk soya (2-3 msk)
  8. Gnid in allting i spjällen
  9. Lägg allting i dubbla ark aluminiumfolie, gör allt som en tät gryta, den ska vara helt tätt, som ett tajt paket
  10. Lägg i en form i ungen 150 gr C i ca två timmer
  11. Höj upp ugnen till 250 gr C och glasera spjällen med såsen från foliepaketet

Deixe uma resposta,,en,Seu endereço de email não será publicado,,en,Campos obrigatórios são marcados,,en,Nome,,en,Local na rede Internet,,en,Post Comment,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *