pollo cajún con chorizo ​​picante.

6 personas
Tiempo: 1 timme och 20 acta

Du behöver:
2 cebollas amarillas (klyftade)
2 dientes de ajo
1 msk smör
1 cucharadas de aceite de oliva
2 burkar krossade tomater
1 msk tomatpuré
2 dl vatten
2 crema dl
3 msk kycklingfond
1 krm chiliflakes
2 tsk chilipulver
2 tsk oregano
1 tsk spiskummin
1/2 chilifrukt röd (finhackad)
2 msk bladpersilja (finhackad)
2 laurel
1 hel majskyckling
3 MSK soja
4 chorizokorvar, como 300 g

Haga esto:
Stek lök och vitlök i smör och olja.
Blanda ihop krossade tomaterna med tomatpuré, agua, grädde och kycklingfond. Lägg i löken i tomatblandningen.
Blanda ihop kryddblandning med chiliflakes, chile en polvo, oregano, spiskummin, hackad chili, bladpersilja och lagerblad.
Torka av kycklingen och pensla den med soja. Ta lite av kryddblandningen och gnid in kycklingen.
Lägg kycklingen i en ugnsform.
Häll i resten av kryddblandningen i tomatsåsen.
Blanda i kryddorna väl, lägg sedan i centimetertjocka skivor av chorizo korv. Häll över tomatsåsen runt om kycklingen.
Låt kycklingen lagas i ugn, 200° i ca 50–60 minuter.
Ös kycklingen då och då för att få ytterligare smak.

Deja una respuesta

Su dirección de correo electrónico no será publicada,,en,Los campos necesarios están marcados,,en,Nombre,,en,Sitio web,,en,publicar comentario,,en. Required fields are marked *