Potatissallad

800 g färskpotatis

4 morötter
75 g sockerärtor
3 färska lökar (knipplök)
8 rädisor

Potatissallad:

Koka potatis och morötter precis mjuka i lättsaltat vatten.

Lägg i socker­ärtorna när det återstår en minut av ­koktiden. Slå av vattnet och låt ånga av.

Skär potatisen och morötterna i grova ­bitar.

Halvera rädisorna och dela ­sockerärtorna på längden.

Skiva löken.

Lägg allt i en stor skål.

Blanda smetana, gräddfil, dill och gräslök. Smaka av med dijonsenap, salt och ­peppar.

Vänd ner dressingen i skålen med potatis och grönsaker.

Dressingen ska precis binda potatisen

lascia un commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato,,en,i campi richiesti sono contrassegnati,,en,Nome,,en,Sito web,,en,Posta un commento,,en. Required fields are marked *