Raggmunk med fläsk

Ingredienser för 4 portioner

  • skiver saltet svinekam 600 g
  • smør til steking

Potetpannekake

  • fast potatis 800 g
  • vetemjöl 2 dl
  • salt 1 tsk
  • standardmjök 4 dl
  • egg 1 st

Rårörda lingon

  • lingon 5 dl
  • strösocker 2 dl

Gjør dette:

1. Stek svinekjøttet i en stekepanne og la det stå på svak varme. Spara flottet till stekningen av raggmunkarna.

2. Skala potatisen.

3. Vispa ihop mjöl, salt och lite av mjölken till en jämn smet i en bunke.

4. Vispa ner resten av mjölken samt ägget. Riv potetene grovt inn i eggedeigen og rør.

5. Fräs lite smör i stekpannan med fläskflottet och klicka i lite smet. Beräkna cirka 1/2 dl smet per raggmunk.

6. Bred ut varje raggmunk med en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna.

Rårörda lingon: Sett tyttebærene i vann og fjern søppel som flyter opp. Ha dem i en bolle og tilsett sukkeret. Rør til bærene er grøtaktig og sukkeret er oppløst.

Legg igjen et svar,,en,Avbryt svar,,en,Din e-postadresse vil ikke bli publisert,,en,Obligatoriske felt er merket,,en,Navn,,en,e-post,,en,nettsted,,en,post Kommentar,,en

Your email address will not be published. Required fields are marked *