Paella

  • 8 kycklingben
  • 2 chorizokorvar
  • 4 råa jätteräkor med skal
  • 200 g färska blåmusslor
  • olive oil
  • 1 yellow triple
  • 3 cloves of garlic
  • 1 röd chili
  • rökt paprikapulver
  • 1 pkt saffran
  • 2 dl white wine
  • Water
  • 2 dl rundkornigt ris t ex Carnaroli
  • 1 lemon
  • kruspersilja strimlad,
  • Grillade pepper
  • salt black pepper

Först stek kycklingben i olja i en vid pannan. Skär korven i bitar och klägg i pannan tillsammans med kycklingen. Hacka lök och vitlök och tillsätt i pannan. Hacka chilin och lägg i pannan.Häll i paprika och saffran i grytan/pannan. Häll i vinet i pannan och lite vatten. Boil 20 minutes.

Chilrimard

  • 10 St chilled chili pepper
  • 4 cloves of garlic
  • Peppy, 2-3 pieces of pieces
  • 500 gr syltsocker (pectin)
  • 500 ml vittvincidervinegar
  • 2 st scotch bonnet
  • A little salt

Run chili and garlic and pepper in the food processor

Pulse a little and put everything in a

saucepan.

Add the sugar at once.

Sweet hole on scotch bonnet and place in the saucepan. NOTE DON'T CARE OUT THESE OR ENTER OTHER TO KNOW HOLD ON THEM WITH A KNOWLED.

Simmer for 25 mine

Pour on sterilized jars.