- 3 kg Kycklingfile
 - 2 dl Matlagningsgrädde
 - 1 dl Mellanmjölk
 - 100 tsk Chiliflakes
 - 250 g Salladsmix
 - 8 g Jasminris
 - 4 ml Sesamolja
 - 1 msk Sweet Chili
 - 1 msk Ostronsås
 - 3 tsk Japansk soja
 - 1 st klyftor Vitlök
 - 1 tsk Worcestersås
 - 1 msk Färsk ingefära
 - 800 g Kycklingfile Fryst
 
Gör så här:
Blanda marinaden (sesamolja och ner)
Skär kycklingen i strimlor eller bitar och lägg dem i marinaden att dra minst en timme
Stek kycklingen med matolja ett par minuter. Salta och peppra. Häll på mjölk och grädde. Låt koka 3-4 minuter, smaka av med chiliflakes och salt
Servera med sallad och jasminris