…medicin…

…inlägget i stadsdelen som börjar på K…vart nu denna stadsdel ligger ngn stans :-)….har jag tagit bort från blogen, men det satt långt inne måste jag säga.

Tänk att ytterligare personer där blev bemötta, veckor senare, på samma fantastiska oprofessionella sätt och tog tydligen delar av mitt inlägg och drog vidare till ngn avdelning inom … och att en av ”stjärnorna” fann sig i att besvara inlägget till mig på min blog var ännu roligare och intressantare. Jag tänkte länge och väl innan jag tryckte på del-knappen på kommentaren i stället för att besvara den på blogen. Jag skickade e-post i stället.

Inlägget hade mer än väl fått den effekt jag ville det skulle få och att andra upplevt liknande servicekänsla är ju faktiskt väldigt tråkigt och inte alls bra. Jag var och är alltså inte ensam om att blivit bemött på liknande sätt på detta ställe och det förstod jag nog innerst inne.

Att konstatera är dock att inom vissa tjänster är det mindre bra med dåliga dar på jobbet, det liksom märks. På vissa ställen får det bara inte hända. Hade jag fått en ursäkt på ett juste sätt hade jag nog på ett mycket bra och fint sätt berättat om det men så var inte fallet….långt ifrån….

Livet går dock vidare, hänt är hänt….hände det verkligen?….min älskade dotter blev till slut frisk och det var ju det allra viktigaste av allting för oss. Tur är väl ändå att man idag kan välja vart man handlar…även när det gäller receptbelagd medicin.

Be Careful Out There
Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *