Rullar in mot mina drömmars stad

Nu Uppsala….rullar vidare mot Stockholm, mina drömmars stad, efter en helg full av känslor, bra men även just väldigt .. känsliga, så känsliga det kan bli när ens syster gifter sig.
Allt var lyckat men det är säkert även lättande för huvudpersonerna och skönt för dem att det nu är över på ngt sätt. Massor att stå i för alla inblandade.

Min egen lilla familj befinner sig i Falun och har spenderat dagen på Leksand sommarland. Ett eldorado för barn kan jag lova och ett hett tipps att spendera 1 eller 2 dar på semestern med familjen. Krävs dock lite tålamod som förälder men det måsta man tåla … så länge barnen njuter till fullo så mår man ju själv bara bra.

Första kvällen på hela semestern (förutom fre & lör = bröllop) ensam utan min lilla familj. Käns faktiskt lite märkligt. Vi blev tajta den här sommaren vilket i och för sig har varit skönt. Mycket tid för varandra har varit bra för oss. Några dar i från varandra är alltid nyttigt, även för oss.

Nu på ARL, Strax i Sthlm, strax på pendeln mot hemmet sen ladda för avgörandet på 100 meter. Själva F1-racet i OS, här ska det avgöras vem som är snabbast i världen … av alla människor då. Min, eller vår Bosse skulle ju leka hem 100 meter. Bosse kommer upp i 65 blås när han fäller öronen bakåt, det ni!

Until we meet again!
Remember…Be Careful out there
Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *