Så glad är jag för att Järfälla Alpina finns!!

Wilma har ju börjat köra med Järfälla alpina i år och det är jag så oerhört glad för. Inte bara för att man själv höll på som aktiv i samma ålder och själv älskar att åka utför utan för att jag ser att det är såååå braaa ledare och tränare som tar hand om alla barnen.

Själva träningen är så grymt bra för dom. Efter en månads barmarksträning runt/kring/i slalombacken i Bruket har jag redan märkt på Wilma att hon har blivit starkare i benen och ”lungorna”. Hon tycker dessutom att träningen är rolig, hon mår kanon och och längtar dit varje gång. Träningen är uppbyggd på mycket lek men samtidigt allvar när man väl kör. Cirkelträning, backträning, portar osv. Så himla glad är jag att hon tycker detta är kul. Hoppas att glädjen håller i sig i vinter också….för oss alla må jag säga 🙂

Själv har jag varje gång passat på att powerwalka dryga timmen men i kväll var nog kanske sista gången där ute i alla fall. Så svart det blev och så snabbt…trots att jag hade pannlampa. Kanske blir det ngn slags backträningen för mig framöver för lamporna i slalombacken är ju tända för kidsen när dom kör sin barmarksträning så man får väl passa på då. Nästa level fr powerwalken….

Be Careful Out There!
El Sunko

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *