Baguetter med soltorkarkade tomater blev det idag på em

Tja, är man hängig och sjuk å dålig å tycker synd om sig själv då….bakar Sunkan lite på eftermiddagen. Idag blev det baguetter med soltorkade tomater i. Riktigt goda och knapriga baugetter blev det idag på surdegen jag fick av Carina. Jag har i kväll inhandlat lite nytt juste ”bagarmjöl” också så det blir nog lite bakning om vart annat nu. I morn kanske det blir surdegsfrallor. Ska nog bestämt pröva det.

Såg föresten att Per Morberg har kommit ut med en ny bok som jag vill ha igår….HUSMANSKOST MATBOK!! 150 st klassiska husmansrecept. Den boken vill jag ha…..det är min passion, husmanskost alltså.

”Den traditionella söndagssteken tar plats igen på middagsbordet i Per Morbergs nya stora kokbok, där han visar att rejäl svensk husmanskost lagad från grunden är något annat än bruna bönor i plastkorv och kåldolmar från frysdisken.

Få lär sakna sina favoriter bland recepten. Här trängs etablerade trotjänare som köttbullar, fläskpannkaka och gravad lax med halvt bortglömda finesser som stuvad lake, sillbullar och katrinplommonsufflé.

Obligatoriska tillbehör som remouladsås och pressgurka är självklart också med i boken som är enkelt och traditionellt uppdelad i kött-, fisk-, grönsaksrätter osv.En blivande husmansklassiker!”

Be Careful Out There
Sunkan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *