Skidor på sportlovet

Äntligen bir det lite skidor på sportlovet. Det blir favorit i repris i år, nämligen Romme Alpin utanför Borlänge. Som vanligt ska vi bo hos kära vänner i Falun. Det är ett tag sedan vi sågs nu och det ska som vanligt bli skönt och roligt.

Jag har lovat att laga lite käk, det blir i alla fall sunkans lasagne till middag en av kvällarna vilket brukar vara uppskattat. Alla brukar vara väldigt hungriga till kvällen när man varit ute en hel dag i backen. Ska komma ihåg att ta med de stora termosarna vi införskaffade förra året så man kan ta med lite gulaschsoppa i backen.

I går lagade jag hemlagad pizza a la Ernst. Dem blev grymt goda. Frugan tog lite bilder på följande sorter, en vesuvio till Wilma, en potatispizza till mig och en spenat med pinjenötter-pizza till Eva.

Ska även passa på att byta haljus på bilen i morn bitti. Det är i princip omöjligt att byta lampor vänster fram på min bil om man inte kan med att skruva isär delar av motorn vilket jag inte har lust med. Hur fan kan man konstruera en bil så att man måste gå in till verkstan för att byta lampor på bilen? Här har man inte tänkt till kan jag lova. Volvo V70, modell 07…inte bra där Volvo, inte bra alls.

Be Careful Out There!
El Sunko

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *