Ingredienser:
Steg nr 1: Sätt ungen på 150 gr C
- 1,2 żeberka o grubości kg
 - 1 liten bit färsk ingefära Ca 10-15 st hela kryddpeppar
 - 1-1,5 st stjärnanis
 - 10-15 st hela kryddnejlikor
 - 1 łyżeczka nasion gorczycy żółtej
 - 1 łyżka brązowo-brązowej posypki
 - 2 msk japansk soja
 - 2 msk flytande honung
 - salt svartpeppar
 
Gör sen så här:
- Stöt alla kryddor i en mortel till en bra finfördelning
 - Salta och peppra ribbsen på båda sidor i en form.
 - Gnid in ribbsen med alla andra kryddorna, sojan och honungen.
 - Lägg allt i dubbelt foliepaket så att det är riktigt tätt
 - Låt foliepaketet stå i mitten av ungen ( i en form) ja ok 2 timmar.
 - Ta ut rbibsen, höj värmen i ugnen till 220 gr C
 - Lägg ribbsen på ett galler med ett bläck under.
 - Pensa över allt som blivit till marinad i foliepaketet på ribbsen
 - Sätt in i ugnen i ca 15-20 min eller till ribbsen har fått fin värme.
 - Gör en god gräddsås, koka potatis och servera ribbsen med gräddsås och kokt potatis och ev lite svartvinbärsgele