Köttbullar

JULKÖTTBULLAR

 FUNKAR JU ÄVEN TILL VARDAGS (BEHÖVER INTE VARA JUL SÅ ATT SÄGA)

  •  1 KG KÖTTFÄRS
  • 0.5 KR KALVFÄRS
  • 0,5 KG FLÄSKFÄRS
  • 1,5 ST RIVEN LÖK
  • 2 ST ÄGG
  • 2,5 DL STANDARD MJÖLK
  • 1,5 DL STRÖBRÖD
  • KRYDDPEPPAR (DET ÄR DENNA INGREDIENS SOM GÖR DET TILL JULKÖTTBULLAR)
  • S&P
  • SENAP
  • SPA FRÅN EN BURK ANJOVIS

Gör så här:

  1. BLANDA MJÖLK & STRÖBRÖD. LÅT SVÄLLA I 10 MIN.
  2. TILLSÄTT ALL FÄRS, LÖK, ÄGG OCH KRYDDOR I STRÖBRÖDSBLANDNINGEN.
  3. ARBETA FÄRSEN SMIDIG.
  4. STEK I SMÖR.

 

ENJOY!

Kommentera gärna inlägget :-)

Min barndoms beach, mina tankar, mina intryck, mina samlade recept, mitt liv…

%d bloggare gillar detta: