Indrefilet av okse med peppersaus

Pepparsås

  • 2 Tbsp White Peppercorn
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 0,5 msk grönpeppar
  • 0,5 MSK Estragon, finhackad
  • olja
  • 3 dl kalvfond, Redusert og hjemmelaget , (eller utspädd från koncentrerad)
  • 1 dl rødvin
  • 2 MSK Cognac
  • 2 kopp fløte

Fillet

  • 1 kg oxfilé (i 4 bitar)
  • Stekt hvit pepper (Mørtel etter steking ) å rulle kjøttet inn.

Gjør dette:

  1. Rosta vitpeppar i ugnen på 150 grader i 10 min eller i en varm, torr panna, stöt den sedan grovt i mortel.
  2. Fräs schalottenlöken, grönpeppar, estragon samt lite av den rostade vitpepparen.
  3. Slå i lite olja, slå på kalvfond, rödvin, konjak. OBS! Om du använder koncentrerad fond på flaska måste du späda ut den enligt förpackningen så att du får 3 dl buljong.
  4. Kok i omtrent 10 min. Treff deretter kremen og koker videre i omtrent 10 min.
  5. Rull kantene på storfekjøttstykkene i pepper og stek kjøttet.
  6. Server med peppersaus.