Kruidenboter Choronboter

INGREDIËNTEN

  • 1,5 tsk tomatpure
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 2 msk dragon, färsk finhackad
  • 2 msk persilja, färsk hackad
  • 1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
  • 1 theelepel dijonmosterd
  • 1 tsk tabasco
  • 200 g smör

Doe dit:

  • Blanda ihop alla ingredienser utom smöret.
  • Vispa ihop allt med det rumstempererade smöret. Använd gärna en elvisp.
  • Förvara i frysen

Epiche Riche (Kruidenmengsel)

Wat is épice riche- Vier kruiden? Épice Riche is een kruidenmengsel dat bestaat uit 4 Verschillende kruiden (nootmuskaat, vitpeppar, Spice peper en anjers). Het is een Frans kruid zoals Tore Wetman sinds de gezworen. Hij runde restaurant Riche in Stockholm, Vandaar de naam Epiche Riche – Riche Spice. 2 deelt nootmuskaat en witte peper en 1 onderdeel van kruiden en kruidnagel.

Ingrediënten

  • 2 KRM Ground Nootmus
  • 2 KRM gemalen witte peper
  • 1 KRM Ground Spice
  • 1 KRM Ground Cloves

Doe dit:

1 Maal in kruidenmolen of hobbels allemaal Kruiden in mortel. Meng en Stor in luchtdichte pot. Verblijf weide maar het kruid is de beste in Nieuw ondersteunde of vers gemalen kruiden.

Amerikaanse pannenkoeken ICA -recepten

  • 2 1/2 dl vetemjöl
  • 1 Eetlepel bakpoeder
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 1 krm salt
  • 2 1/2 dl mjölk (3%)
  • 2 eetlepels gesmolten boter
  • 1 eieren
  • smör till stekning

Till servering:

  • ijsvormige suiker om over te poeder
  • Ahornsiroop
  • Bosbes

Doe dit

Voor echt donzige pannenkoeken, iets minder nemen Melk en meng in plaats daarvan in een klikcrèmee fraiche of yoghurt. Het zuur maakt dat zo Het bakpoeder (Fundamenteel) reageert goedligt.

  • Meng de droge ingrediënten in een kom.
  • Klop eerst onderaan melk, Dan de boter en Laatste ei. Klop naar een glad beslag.
  • Borstel een plaatlaag of koekenpan met wat boter en klik op 1 MSK Smet per pannenkoek.
  • bak ongeveer 1 1/2 minut, totdat het een beetje begint te worden Bubbels op het oppervlak. Draai en bak verder zoals 1 1/2 minut.
  • Till servering: Poeder het vers gebakken de pannenkoeken met poedersuiker en serveren met ahornsiroop en bosbessen.

Bookmaker toast

  • 4 bi!ar av bra kvalitet kött (ca 150-200g/styck)
  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk grov skånsk senap
  • 2 theelepel dijonmosterd
  • 10 cm färsk pepparrot
  • 4 äggulor
  • 1 huvudsallad
  • 4 gott bröd typ surdegsbröd smör till steknig
  • Olja till stekning

Så här gör du

1. Rumstemperera köttet innan det ska stekas, salta och peppra på båda sidor.

2. Blanda majonnäs tillsammans med båda senapssorterna och ställ åt sidan.

3. Stek köttet i olja på hög värme så det får yta, låt köttet ligga i stekpanna och vänd inte för mycket. När köttet fått lätt färg, tillsätt smör till pannan för den goda smakens skull. Stek några minuter på varje sida och låt sedan köttet vila på en skärbräda innan det skärs upp.

4. Tvätta salladen och bryt fina blad till mackan. Skala och riv pepparroten.

5. Stek brödskivorna i smör, låt smöret bli gyllenbrunt innan brödet går i. Stek på båda sidor och lägg upp på tallriken. Stryk på senapskrämen på varje macka, fortsätt med sallad och f!na bitar av skuret kött.

6. Bygg sedan ett fågelbo av pepparrot på varje macka och placera en äggula i. Servera mackan genast med lite extra senapskräm till och njut.

Bästa och lättaste Grytbröd

¼ dels paket jäst

640 gr vatten 6,5 dl)

18 gr salt (3 tsk)

840 gr vetemjöl (14 dl)

Blanda ihop allt, ska inte knådas.

Na 20 mijn, dra degen fr 4 håll. Gör denna procedur 3 gr dvs var 20 mijn (tot en tim).

Verwarm de oven voor op 230 gr och sätt in gjutjärnsgryta med lock i 30 mijn)

Häll över degen i gjutjärnsgrytan med skarven nedåt. På med locket och in i ugnen i 30 min.

Na 30 mijn, ta av locket och låt grädda i ytterligare 15 min utan lock.

Ta ut och låt brödet vila 1 timme.