Supermåndag, eller första dan på jobbet

Så var den första dagen avslutat och nu ska man jobba fram till jul tydligen. Nä, det går inte måste ta en vecka i höst och vara ledig. Den var inte kul, den var inte spännande utan en massa mail som ska gås igenom. Hade god lust att göra som på xyzxyz-tiden….markera samtliga mail under semestern och trycka på del-knappen. Vips, Så var alla semestermail borta. Var det ngt viktigt skulle dom höra av sig igen. )) 99 ggr av 100 ggr så var det helt oviktigt och dom hörde aldrig av sig igen. Är nog svårt att göra så i en yyy-verksamhet…vågar inte än helt enkelt. Kanske nästa år, nää, joo, när det kan man ju inte…jo det ska jag göra, nä det får man inte göra, det är lag på det, dvs att man inte får göra det. Måste rätta mig efter lagen.

Jul….det känns alldeles för långt fram till jul. Ska man verkligen tänka på jul redan nu? Det som dock är positivt är ju årets julledighet, en riktig sk. arbetstagarjul och det ser grymt bra ut om man kollar in julledigheten i almanackan:

Mån 24/12 Tis 25/12 Ons 26/12
Mån 31/12 Tis 1/1

Detta kan ju, med helgerna, bli upp till tre veckor i jul vilket ser grymt bra ut 🙂
Måste se till att det finns mycket flex att plocka ut när det nalkas sig.

Alltså det är ju alltid så att man knappt kan sova dagen innan första dagen på jobbet efter semestern. Inte för att det pirrar i magen direkt utanför ångesten….antar jag,,,,att börja jobba igen. Vill ju inte direkt börja jobba nu. Kan man inte få en vecka till? Kankse man kommer få migrän så man måste vara hemma en vecka, hmmm… Ja, näää så kan man ju inte göra.

Det jag ser fram emot i höst är….ja, det kan jag inte avslöja här. Får bli en nyhet när det blir en nyhet. En sak som dock blir kul är att BELE FF02 drar igång höst säsongen vilket blir spännande för oss alla. Ska bli kul att se vad dom kommer att prestera nu i höst efter deras seger i Örebro cupen.

Ska själv ju även i höst ta upp allvaret med personliga träningen. Börjar lågintensivt med många promenader, lite armhävningar och några justa magövning och ska sedan trappa upp successivt till att komma tillbaka till 1993 fitness level. Blir nog svårt men jag kommer inte att ge mig, jag ska tillbaka och det kommer bara gå med massor av träning och bra god husmanskost.

Be Careful Out There!
Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *