Whiskey sour

Ingredientes
2 glas

8 cl whiskey
8 cl citronjuice
5-6 cl sockerlag
2 äggvitor

Så här gör du
5 acta

Gör först Sockerlag: 
1. Koka upp lika stor del vatten som socker till dess att sockret lösts upp. Låt svalna.

2. Blanda samtliga ingredienser i en shaker och skaka utan is.

3. Tillsätt sedan is i shakern och skaka tills shakern blir kall och immig på utsidan.

4. Sila upp i korta glas fyllda med is och garnera med en citronzest.

ensalada de papa,,sv,g de patatas,,sv,g guisantes de azúcar,,sv,bulbos frescos,,sv,cebollas,,sv,Hervir las patatas y las zanahorias tiernas en agua ligeramente salada. & Nbsp;,,sv,Añadir los guisantes de azúcar cuando permanece un minuto de tiempo de cocción,,sv,Cierre el agua y dejar fuera de vapor,,sv,Cortar las patatas y las zanahorias en trozos ásperos. & Nbsp;,,sv,Reducir a la mitad los rábanos y compartir guisantes de azúcar en detalle. & Nbsp;,,sv,Corte la cebolla. & Nbsp;,,sv,Poner todo en un bol grande,,sv,blanda smetana,,bg,eneldo y cebollín,,sv,Temporada con mostaza de Dijon,,sv,sal y pimienta. & nbsp;,,sv,Doblar el apósito en el recipiente con patatas y verduras. & Nbsp;,,sv,El vendaje solo debe atar patatas,,sv

800 g färskpotatis

4 zanahorias
75 g sockerärtor
3 färska lökar (knipplök)
8 rädisor

ensalada de papa,,sv,g de patatas,,sv,g guisantes de azúcar,,sv,bulbos frescos,,sv,cebollas,,sv,Hervir las patatas y las zanahorias tiernas en agua ligeramente salada. & Nbsp;,,sv,Añadir los guisantes de azúcar cuando permanece un minuto de tiempo de cocción,,sv,Cierre el agua y dejar fuera de vapor,,sv,Cortar las patatas y las zanahorias en trozos ásperos. & Nbsp;,,sv,Reducir a la mitad los rábanos y compartir guisantes de azúcar en detalle. & Nbsp;,,sv,Corte la cebolla. & Nbsp;,,sv,Poner todo en un bol grande,,sv,blanda smetana,,bg,eneldo y cebollín,,sv,Temporada con mostaza de Dijon,,sv,sal y pimienta. & nbsp;,,sv,Doblar el apósito en el recipiente con patatas y verduras. & Nbsp;,,sv,El vendaje solo debe atar patatas,,sv:

Koka potatis och morötter precis mjuka i lättsaltat vatten.

Lägg i socker­ärtorna när det återstår en minut av ­koktiden. Slå av vattnet och låt ånga av.

Skär potatisen och morötterna i grova ­bitar.

Halvera rädisorna och dela ­sockerärtorna på längden.

Skiva löken.

Lägg allt i en stor skål.

Blanda smetana, gräddfil, dill och gräslök. Smaka av med dijonsenap, salt och ­peppar.

Vänd ner dressingen i skålen med potatis och grönsaker.

Dressingen ska precis binda potatisen